شما بهعنوان یک خانم فکر میکنید ازدواج و زندگی با یک مرد جوانتر بهتر است یا مردی جاافتاده و باتجربه. اصلا به نظر شما چه اختلاف سنی میان زن و شوهر مناسب است؟ بعضیها معتقدند که شوهر حتما باید از زنش مسنتر باشد، اما عدهای نظر عکس دارند و برخی هم ممکن است همسر همسن و سال خود را ترجیح بدهند. اما آیا واقعا اختلاف سنی در زندگی مشترک مهم است؟باید بگوییم بله، اختلاف سنی در زندگی فاکتور بسیار تاثیرگذاری است اما تعیینکننده خوشبختی نیست؛ اما دانستن این اثرات میتواند به تصمیمگیری کمک کند.
زندگی با شوهر جوان چگونه است؟
نکات مثبت
آماده زندگی پر هیجان باشید
هرقدر فاصله و اختلاف سنی بین زن و مرد کمتر باشد جنس دغدغههایشان به هم نزدیکتر است و آنها به درک بهتری از یکدیگر میرسند و در نتیجه احتمال تفاهم بیشتر است.
افرادی که در محدوده سنی نزدیک هم باشند، تجربهها و خاطرههای یکسان و پیشزمینه فرهنگی مشابهی برای صحبت و وقتگذرانی با هم دارند.
وقتی که ۲ جوان با یکدیگر زندگی میکنند، به دلیل جوانی، قابلیت انعطاف بیشتری دارند و در نتیجه راحتتر خود را با عادتهای یکدیگر وفق میدهند، حال آنکه با افزایش سن، انعطاف آدمی کاهش مییابد.
زن و شوهر جوان با هم رشد میکنند و میتوانند همراه هم تازگیها و زیباییهای دنیا را کشف کنند و از اینکه در این فرآیند کنار هم هستند لذت میبرند.
تواناییهای بدنی ۲ نفر شباهت زیادی به هم دارد؛ میتوانند در روزهای جوانی هیجان را تجربه کنند و در روزگار پیری همراه هم استراحت کنند.
با هم رفتن به دنبال فعالیتهای هیجانانگیز میتواند سرزندگی و نشاط بیحدی به زندگی تزریق کند.
نکات منفی
بیتجربگیهایش باعث دردسر است
گاهــی تحمل خامی و بیتجربگیاش را نداشته باشید و از اینکه در مورد برخی از مسائل زندگی به اندازه شما نمیداند و به سرعت شما برخی چیزها را یاد نمیگیرد، آزرده شوید.
زن دوست دارد با مردی زندگی کند که برای او تکیهگاه باشد و بتواند از او حمایت کند. به مرد جوانتر کمتر از جا افتاده میتوان تکیه کرد.
همـــانقـــدر کــــه خوشگذرانیهای زیادی در این زندگی وجود دارد ممکن است مشکلات و ناخوشیهای شدیدی هم به وجود بیاد.
مرد گاهی آنگونه که زن انتظار دارد منطقی فکر نمیکند و حتی ممکن است زن احساس کند مرد زندگی را کمتر جدی میگیرد.
از نظر مالی و اقتصادی تقریبا اول راه است و خیلی نمیتوان به تجارب او اطمینان کرد.
هر دو به دلیل کمتجربگی سر همه چیز لج میکنند و همین میتواند اختلافاتی را به وجود آورد.
زن همیشه نگران است مبادا بعد از چندین سال زندگی ظاهرش پیر شود و مرد که حالا جاافتاده شده سراغ فردی دیگر برود.
زندگی با شوهر جاافتاده چگونه است؟
نکات مثبت
نگران مسائل مالی نیستید
میتوان با کمک مرد از دیدگاهی متفاوت به دنیا نظر کرد و مسائل و مشکلات را با نگاهی عمیقتر حل کرد.
روبهرو شدن با مردی که از نظر مالی به موفقیت و ثبات رسیده، برای بیشتر زنها خوشایند است چراکه مردی که پا به میانسالی گذاشته، احتمالا شرایط مالی بهتری دارد.
دخترانی که رابطه عاطفی محکمی با پدرشان نداشتهاند برایشان ازدواج با مردی مسنتر جذاب است چراکه به دنبال مردی هستند که آنها را زیر پر و بال خود بگیرد و ترسهایشان را دور کند.
مردهایی که اختلاف سنی زیادی با همسرشان دارند، دوست دارند به هر طریقی شریک زندگیشان را از خود راضی نگه دارند تا مبادا همسرشان به دلیل اختلاف سنی دچار مشکل شود.
مردانی که همسران کم سن دارند، نگران از دست دادن آنها هستند. مثلاً نگران آن هستند که مبادا همسرشان روزی از آنان طلاق بگیرد و زندگی آنان را متلاشی کند و در نتیجه محبت بیشتری به همسرشان میکنند.
مرد با تجربه بسیاری از مشکلات را مدیریت میکند و نمیگذارد به این راحتیها بحرانی در زندگی ایجاد شود و در نتیجه زندگی حالت یکنواختتری دارد.
مرد با بیشتر چشیدن خوب و بدیهای دنیا قدر زن و زندگیاش را بیشتر میداند.
نکات منفی
کمتر عمر میکنید
وجود فاصله سنی زیاد باعث میشود که زن و شوهر نتوانند به خوبی یکدیگر را درک کنند و دنیایشان فاصله زیادی با هم دارد.
وقتی که فاصله سنی بین زن و شوهر زیاد باشد، هریک در دورهای از زندگانی به سر میبرند که به لحاظ قوت و توان بدنی متفاوت با دیگری است مثلاً زنی که ۳۵ سال دارد، در دوران جوانی و سرزندگی به سر میبرد و همسر او که در ۶۰ سالگی است به مرز پیری رسیده است.
اگر زن بخواهد گاهی جوانی کند یا کمی سراغ تفریحات شاد و پرهیجان برود ممکن است همسرش خیلی همراه نباشد و ترجیح دهد در خانه بماند.
ممکن است بعداز مدتی حوصله نداشته باشد شاهد بزرگ شدن زن باشد یا آزمون و خطاهای زن برای به دست آوردن شغل، جایگاه اجتماعی، حل مشکلات شخصی و ارتباطیاش را نتواند تحمل کند.
گاه وجود فاصلههای سنی زیاد باعث میشود که برخی از مردان، سوءظنهایی نسبت به همسر خود پیدا کنند و ممکن است حتی نتوانند دلایلی هم برای اینگونه افکار خود بیاورند.
فرد کوچکتر دچار نوعی رودربایستی رنجآور است و نمیتواند به راحتی مشکلات کوچک و گاه بچگانهاش را با همسر خویش در میان بگذارد، لذا حرفهای ناگفته بسیاری دارد.
جاافتاده بودن سن مرد میتواند او را به همسری کنترلگر تبدیل کند که مدام برای همسرش تعیین تکلیف میکند.
گروهی از کارشناسان موسســـه تحقیقــات جمعیتشناسی ماکس پلانک طی بررسیهای خود متوجه شدهاند وجود اختلاف سن بین زنان و شوهران تاثیر منفی بر عمر زنان دارد.
ممکن است گاهی به دلیل اختلاف سنی زیاد زن حجالت بکشد شوهرش را در جمع جوانان ببرد یا به دوستان و اقوام جوانش معرفی کند.
بالطبع ازدواج در سن طبیعی بهتر است. پسران جوان در سن ۲۱ تا ۲۶ سالگی و دختران از سن ۱۸ تا ۲۴ سالگی محدوده سنی ایده آل است. ازدواج در جوانی و با مرد جوان از همه نظر بهتر است.
نظر خوانندگان
به چند خواننده زنگ زدیم و نظرشان را در این مورد پرسیدیم.
سارا ابطحی
نمیدانم کدام یک درست هست ولی چیزهایی که من مشاهده کردم و احساس کردم این است که دختران و پسران تا وقتی جوان هستند هردو بیشتر تمایل و گرایش به بزرگتر از خودشان نشان میدهند اما وقتی به ۴۰ سالگی میرسند گرایششان برعکس میشود.
فرامرز قاسمی
اختلاف سنی مشخصی به نظر من وجود ندارد. بستگی به این دارد که در چه سنی باشیم. معمولا اگر در سن زیر ۳۰ تصمیم به ازدواج گرفته شود همسر هم باید در همان محدوده سنی باشد. یعنی ۸-۷ سال ولی وقتی به سن ۴۰ برسیم دیگر انتخاب مشکل میشود. اینجا میتوان از فرمول سن مرد تقسیم بر ۲ به علاوه۷ استفاده کرد. برای مرد ۴۰ ساله با این فرمول زن ۲۷ ساله به بالا مناسب است.
مینا- ف
شوهرم ۱۵ سال از من بزرگتر است ولی بدون مشورت با من کاری نمیکند البته ناخواسته من تصمیمگیر اصلی شدهام که نمیخواهم اینطور باشد. هدف اصلی من از این انتخاب این بود که گمان میکردم سن بالاتر یعنی پختگی بیشتر اما نتیجه صد درصد متفاوت بود. البته مشکلی نداریم ولی الان معتقدم پختگی به سن نیست به خصوصیات شخصی بستگی دارد.
نظرات شما عزیزان:
.: Weblog Themes By Pichak :.